Sebaik Baik Manusia Adalah Yang Paling Bermanfaat Bagi Orang Lain

Belajar Cara Jual Saham Dengan Aplikasi Maybank Trade Daripada Maybank Investment

Belajar Cara Jual Saham Dengan Aplikasi Maybank Trade Daripada Maybank Investment

Belajar Cara Jual Saham Dengan Aplikasi Maybank Trade Daripada Maybank Investment

Dah berjaya beli saham guna aplikasi Maybank Trade sebelum ni?

Dah beli saham, kenalah jual, kalau tak bila nak untung?

Tapi bagaimana cara nak jual saham ni?

Jom tengok tutorial bergambar cara jual saham guna aplikasi Maybank Trade ini.

Kalau terlepas tutorial cara beli saham hari tu, boleh klik link ini http://www.asriahmadacademy.com/belajar-cara-beli-saham-guna-aplikasi-maybank-trade-daripada-maybank-investment/

P.S: Bagi mereka yang tidak mengaktifkan sistem Maybank2u Online, maka remisier akan memberi akaun dagangan Powerbroking. ‘Interface’ dan cara guna adalah sama, nama dan cara ‘log in’ sahaja yang berbeza.

Senang je nak jual saham guna aplikasi Maybank Trade daripada Maybank Investment, boleh dilakukan di mana-mana dan pada bila-bila masa.

Tak perlu duduk depan komputer kalau nak jual beli saham ni.

WhatsApp WhatsApp Kami